آموزش کیک باقلوا

تنورگازی ۹۰کالا مناسب پخت و پز های تنوری مانند کیک و شیرینی جات ، انواع نان های محلی و سنتی ، بریان مرغ و… می باشد.

آموزش پخت کیک باقلوا

  • مواد لازم:

آرد ۲و نیم پیمانه ، بکینگ پودر ۲قاشق چایخوری ، تخم مرغ ۵عدد ، شکر ۱پیمانه ، پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری ، وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ، زعفران دم کرده به مقدار لازم ، ماست ۱قاشق غذاخوری ، پودرقند ۱قاشق چایخوری ، پودر نارگیل ۱پیمانه ، روغن مایع ۱پیمانه.


  • مواد لازم شربت کیک:

آب ۲/۳پیمانه ،  شکر ۲/۳ پیمانه ، گلاب ۱/۳ پیمانه ، جوهرلیمو نوک قاشق چایخوری ، زعفران دم کرده به مقدار لازم.


  • طرز تهیه کیک:

ابتدا کاسه ای مناسب انتخاب کرده تخم مرغ ها را درون آن می ریزیم. زرده تخم مرغ آخر را جدا کرده و در کاسه ای دیگر می ریزیم و سفیده آن را به مقابی تخم مرغ هارا اضافه می کنیم. حالا برای رومال کیک ماست را به همراه مقداری زعفران و پودرقند به زرده تخم مرغ اضافه و هم میزنیم تا ترکیب و یکدست شود سپس کنار می گذاریم. در ادامه شکر را به همراه وانیل و پودر هل به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی تخم مرغ ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا رنگ آن روشن و کشدار شود.

حلا زعفران دم کرده را به همراه پودر نارگیل به مخلوط تخم مرغ اضافه و مجددا مخلوط می کنیم.وسپس روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه و مجددا با دور تند همزن به مدت ۱دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم در ادامه درون کاسه مناسب آرد را به همراه بکینگ پودر اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و ۳مرتبه الک می کنیم و طی ۳مرتبه به مخلوط تخم مرغ اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم. دقت داشته باشیم بافت مایه کیک به دلیل نبود مایعات کمی سفت تر از مابقی کیک ها است.

در این مرحله تنورگازی ۹۰کالا را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده اجازه می دهیم کاملا گرم شود. حالا سینی تنورگازی را با مقداری روغن چرب کرده و با کاغذروغنی می پوشانیم. حالا مایه کیک را درون سینی می ریزیم و با پالت مایه کیک را به صورت یکدست پخش کرده روی آن را صاف می کنیم در ادامه از مواد رومال با برس به آرامی روی تمام قسمت های کیک می مالیم و سینی را داخل تنورگازی ۹۰کالا قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه داخل تنور بماند تا بپزد.

در حین پخته شدن کیک شربت را درست می کنیم برای این کار درون یک قابلمه مناسب آب را به همراه گلاب و شکر و جوهرلیمو اضافه و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا زعفران دم کرده را به شربت اضافه و هم میزنیم تا ذرات شکر در آب حل شود. وقتی شربت جوش آمد اجازه می دهیم به مدت ۲ تا ۳دقیقه جوش بزند. سپس از روی حرارت برداشته اجازه می دهیم کاملا خنک شود.

حالا پس از گذشت ۵۰دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم اگر پخته بود از تنورگازی خارج کرده اجازه می دهیم خنک شود. سپس از قالب جدا کرده و به اندازه دلخواه برش می زنیم و شربت را به آرامی روی تمام قسمت های کیک می زنیم.


آموزش کیک باقلوا

پخت شیرینی نخودچی

تنورگازی 90کالا وسیله ای پرکاربرد با راه اندازی آسان می باشد که با استفاده از آن می توان انواع نان سنتی ، تافتون ، چلبک ، پیراشکی و کیک و شیرینی را در منزل پخت نمود.

پخت شیرینی نخودچی

پخت شیرینی نخودچی

  • مواد لازم:

آرد نخودچی نیم کیلو ، هل سبز ساییده شده 1قاشق مرباخوری ، پودرقند 250گرم ، روغن جامد 250گرم.

  • طرز تهیه شیرینی نخودچی:

برای تهیه شیرینی نخودچی ابتدا آرد نخودچی و پودرقند را باید جداگانه الک کنیم. پودرقند و روغن جامد را نیز در ظرفی دیگر با همزن شروع به همزدن می کنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند. در ادامه دستکش پلاستیکی به دست کرده و پودرقند و روغن را با دست ورز می دهیم تا کاملا مواد فرم خامه ای به خود بگیرد. بعد از اینکه پودرقند و روغن را کاملا ورز دادیم نصف آرد نخودچی را به پودرقند اضافه و دوباره شروع به ورز دادن می کنیم باقی مانده آرد نخودچی را نیز به مواد اضافه کرده و دوباره ورز می دهیم تا شکل انسجامی به خود بگیرد و از شکنندگی درآید چون این خمیر بسیار نرم و شکننده می باشد. در حین ورز دادن هل را نیز به مواد شیرینی اضافه می کنیم.

وقتی خمیر آماده شد آن را داخل کیسه پلاستیکی گذاشته و به مدت 6 تا 24 ساعت در دمای آشپزخانه می گذاریم تا استراحت کند. وقتی خمیر کاملا استراحت کرد آن را روی سطح صافی پهن و با کمک وردنه روی آن را کاملا صاف و یکدست می کنیم. در این مرحله از چند قالب که برای شکل دادن این شیرینی مناسب هستند استفاده می کنیم. ضخامت خمیر شیرینی باید به اندازه قالب هایی باشد که انتخاب کردیم. پس از اینکه شیرینی ها را قالب زدیم سینی تنورگازی 90کالا را با کاغذروغنی می پوشانیم و شیرینی هارا روی آن قرار داده و اگر خواستیم می توانیم شیرینی هارا تزئین کنیم.

حالا سینی تنورگازی 90کالا را که با حرارت 170درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده بودیم در جای خود قرار داده اجازه می دهیم تا به مدت 5 الی 20 دقیقه شیرینی ها بپزد. باید دقت داشته باشیم که حرارت تنورگازی شیرینی ها را نسوزاند و مدام به شیرینی ها سر می زنیم. بعد از پخت شیرینی ها را از تنورگازی خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا سرد شود تا بخاطر تردی و شکنندگی شیرینی ها خرد نشوند.

نحوه پخت اشترودل خانگی

تنورگازی ۹۰کالا ایده آل ترین و متفاوت ترین وسیله برای پخت آسان و با کیفیت انواع نان  کیک و شیرینی و انواع غذا های تنوری میباشد.

پخت اشترودل خانگی

نحوه پخت اشترودل خانگی

نحوه پخت اشترودل خانگی

  • مواد لازم:

خمیرمایه ۱قاشق چایخوری ، تخم مرغ ۲عدد ، شکر ۱قاشق چایخوری ، روغن مایع ۱۰۰گرم ، نمک نصف قاشق چایخوری ، آرد به میزان لازم ، پیاز ۱عدد متوسط ، گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم ، قارچ ۱پیمانه ، جعفری به مقدار لازم ، پنیر پیتزا ۳قاشق غذاخوری ، رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل به میزان لازم ، آب ولرم ۱/۵ لیوان.


  • طرز تهیه اشترودل خانگی:

ابتدا یک لیوان آب ولرم ، خمیرمایه و شکر را داخل ظرفی ترکیب و حدود ۱۰دقیقه زمان می دهیم تا خمیرمایه عمل بیاید. در ادامه تخم مرغ ها و روغن مایع را به مخلوط اضافه و خوب هم می زنیم سپس آرد را کم کم اضافه کرده و ورز می دهیم. خمیر بدست آمده نباید زیاد سفت باشد خمیر را داخل ظرفی چرب شده قرار داده و روی آن را با سلفون می پوشانیم.

سپس ظرف را در جای گرم قرار می دهیم تا پف کرده و حجم آن دوبرابر شود. سپس پیاز را پوست کنده و ریز ریز خرد می کنیم و ماهیتابه را با کمی روغن روی شعله قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز های خرد شده را به آن اضافه و تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود. حالا گوشت چرخ کرده را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم می زنیم. مقداری نمک و فلفل به همراه رب گجه فرنگی به آن زده و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد و آب آن بخار شود.

قارچ ها را شسته و به صورت نگینی خرد کرده در ماهیتابه ای دیگر مقداری روغن ریخته و بعد از داغ شدن قارچ را اضافه کرده و تفت می دهیم. اگر قارچ ها آب انداخت اجازه می دهیم آب آن خارج و بخار شود. سپس مخلوط گوشت و پیاز را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم و کمی جعفری خرد کرده هم به موادمان اضافه می کنیم. حالا خمیر پف کرده و آماده شده را روی سطح مقداری آرد پاشیده شده به صورت لایه نازکی باز می کنیم خمیر را به صورت مستطیلی برش می زنیم روی یک طرف خمیر از موادی که آماده کرده بودیم می ریزیم و روی آن مقداری پنیر پیتزا اضافه کرده طرف دیگر خمیر را روی مواد قرار می دهیم به طوری که همه ی مواد را کاملا بپوشاند. می توانیم از برش های مختلفی روی خمیر استفاده کنیم.

تنورگازی ۹۰کالا را با شعله های ملایم روشن و شعله پخش کن را نیز در جای خود قرار داده و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود. سینی تنورگازی را چرب کرده و اشترودل ها را روی آن می چینیم. روی خمیر را کمی زرده تخم مرغ زده و کمی کنجد روی آنها می پاشیم. سپس اشترودل ها را به مدت ۲۰الی ۳۰ دقیقه داخل تنورگازی قرار می دهیم تا بپزد.

شیرینی بهشتی خانگی

تنورگازی 90کالا محصولی ایده آل برای پخت انواع نان ، کیک ، شیرینی ، کلوچه ، مرغ ، ماهی  پیتزا و... کاربرد دارد.

پخت شیرینی بهشتی خانگی

شیرینی بهشتی خانگی

  • مواد لازم:

روغن صاف قنادی 100گرم ، روغن مایع 25گرم ، پودرقند 100گرم ، آرد سفید200گرم ، وانیل 1/3 قاشق چایخوری ، پودر هل 1/3 قاشق چایخوری ، سیاه دانه برای تزئین ، پودر کاکائو 1قاشق غذاخوری.

  • دستور پخت شیرینی بهشتی:

ابتدا پودرقند را به همراه روغن صاف به مدت 7دقیقه با همزن برقی دور تند مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و پوک و کرمی رنگ شود. در ادامه روغن مایع ، وانیل ، پودر هل و آرد سفید (دومرتبه الک شده) را اضافه و مجددا با همزن هم میزنیم تا یکدست شود.

اگر بخواهیم شیرینی هایی با رنگ های متنوع تر داشته باشیم می توانیم مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به قسمت دیگر 1قاشق پودر کاکائو اضافه کنیم و مجددا هردو قسمت را با همزن هم بزنیم تا یکدست شوند. حالا مواد را در قیف جداگانه با ماسوره دلخواه می ریزیم.

در ادامه سینی تنورگازی 90کالا را کاغذروغنی انداخته و با مقداری فاصله قیف می زنیم وقتی تمام مواد را روی کاغذروغنی قرار دادیم مقداری سیاه دانه روی شیرینی ها می پاشیم. تنورگازی 90کالا را باید 20 دقیقه قبل با حرارت و شعله های ملایم روشن کنیم تا کاملا گرم شود.

تا زمان آماده شدن شیرینی ها معطل نشویم سینی را داخل تنورگازی قرار دهیم. حدودا 20دقیقه زمان می برد تا کف شیرینی  ها رنگ بگیرد. پس از اینکه کف شیرینی ها رنگ گرفت سینی را از تنورگازی خارج کرده و صبر می کنیم شیرینی ها خنک شود. سپس آنها را در ظرف مورد نظر می چینیم.

شیرینی بهشتی خانگی

تنورگازی 90کالا محصولی ایده آل برای پخت انواع نان ، کیک ، شیرینی ، کلوچه ، مرغ ، ماهی  پیتزا و... کاربرد دارد.

پخت شیرینی بهشتی خانگی

شیرینی بهشتی خانگی

  • مواد لازم:

روغن صاف قنادی 100گرم ، روغن مایع 25گرم ، پودرقند 100گرم ، آرد سفید200گرم ، وانیل 1/3 قاشق چایخوری ، پودر هل 1/3 قاشق چایخوری ، سیاه دانه برای تزئین ، پودر کاکائو 1قاشق غذاخوری.

  • دستور پخت شیرینی بهشتی:

ابتدا پودرقند را به همراه روغن صاف به مدت 7دقیقه با همزن برقی دور تند مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و پوک و کرمی رنگ شود. در ادامه روغن مایع ، وانیل ، پودر هل و آرد سفید (دومرتبه الک شده) را اضافه و مجددا با همزن هم میزنیم تا یکدست شود.

اگر بخواهیم شیرینی هایی با رنگ های متنوع تر داشته باشیم می توانیم مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به قسمت دیگر 1قاشق پودر کاکائو اضافه کنیم و مجددا هردو قسمت را با همزن هم بزنیم تا یکدست شوند. حالا مواد را در قیف جداگانه با ماسوره دلخواه می ریزیم.

در ادامه سینی تنورگازی 90کالا را کاغذروغنی انداخته و با مقداری فاصله قیف می زنیم وقتی تمام مواد را روی کاغذروغنی قرار دادیم مقداری سیاه دانه روی شیرینی ها می پاشیم. تنورگازی 90کالا را باید 20 دقیقه قبل با حرارت و شعله های ملایم روشن کنیم تا کاملا گرم شود.

تا زمان آماده شدن شیرینی ها معطل نشویم سینی را داخل تنورگازی قرار دهیم. حدودا 20دقیقه زمان می برد تا کف شیرینی  ها رنگ بگیرد. پس از اینکه کف شیرینی ها رنگ گرفت سینی را از تنورگازی خارج کرده و صبر می کنیم شیرینی ها خنک شود. سپس آنها را در ظرف مورد نظر می چینیم.

کیک اسفنجی ساده

تنورگازی 90کالا ابزاری چندکاره است که حفظ ارزش غذایی پخت سریع و باکیفیت ، امکان پخت مرطوب نان و غذا از مزایای آن به شمار می رود. با این دستگاه می توان نان محلی و سنتی ، کیک و شیرینی ، پیتزا ، مرغ بریان ، ماهی کبابی و... را با بهترین کیفیت طبخ نمود.

پخت کیک اسفنجی ساده

کیک اسفنجی ساده 

  • مواد لازم:

تخم مرغ 8عدد ، شکر 2پیمانه ، شیر 1پیمانه ، آرد 2پیمانه ، وانیل 1قاشق چایخوری ، بکینگ پودر 2قاشق چایخوری.

  • طرز تهیه:

ابتدا شعله ی پایینی تنورگازی 90کالا را با حرارت ملایم روشن و شعله پخش کن را در جای خود قرار می دهیم تا تنورگازی گرم آماده پخت شود.

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و هر کددام را در ظرفی جداگانه جداگانه بریزید. سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد از چند دقیقه همزدن 1پیمانه از شکر را به آن اضافه می کنیم و با همزن و با همزن برقی به مدت حدودا 10 الی 15 دقیقه هم میزنیم. مواد را باید تا جایی که سفیده سفت شود و از ظرف نریزد هم می زنیم سپس آن را درون یخچال قرار می دهیم تا آب نیندازد.

در ادامه در ظرفی که زرده های تخم مرغ در آن وجود دارد وانیل را اضافه و و هم می زنیم تا ترکیب شوند. باقیمانده شکر را به زرده تخم مرغ ها اضافه و دوباره هم میزنیم تا کرم رنگ شود. 1 لیوان آب داغ را در چند مرحله به مواد اضافه و هم میزنیم تا مواد ترکیب شوند. این کار باید با سرعت انجام شود تا زرده ها سفت نشوند.

در صورت تمایل می توانیم به جای آب داغ از 1لیوان شیر داغ استفاده کنیم. آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده 2الی 3بار الک می کنیم تا ذرات آرد از هم جدا شود و در هنگام پخت کیک به خوبی پف کند. بعد از الک کردن آرد را کم کم به ظرفی که زرده ها در آن هستند اضافه و با لیسک به طور مرتب هم میزنیم این مار را در تمام مراحل همیشه در یک جهت هم میزنیم. اگر در جهت های مختلف هم بزنیم کیک پف نخواهد کرد.

وقتی آرد به خوبی مخلوط شد سفیده را که در یخچال گذاشته بودیم خارج کرده و کم کم با مواد دیکر مخلوط می کنیم. نباید سفیده را زیاد با مواد دیگر هم بزنیم فقط نیاز است مواد ترکیب شوند و این کار را به آرامی با یک لیسک انجام می دهیم. در این مرحله کف قالب را کاغذ روغنی قرار داده و یا کف قالب و دیواره های آن را با روغن چرب کرده و سپس مقداری آرد روی آن می زنیم تا کیک به قالب نچسبد.

مواد کیک را درون قالب می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم و در آخر قالب کیک را چند بار بر روی سطح سفت می کوبیم تا هوای موجود در کیک خارج شود. سپس قال را درون تنورگازی 90کالا  که شعله پایینی آن را به صورت ملایم روشن کرده بودیم به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. در آخر شعله بالایی تنورگازی را هم به مدت 5دقیقه با حرارت کم روشن می کنیم تا روی کیک طلایی رنگ شود.

دستور پخت کلوچه کنجدی

با تنورگازی ۹۰کالا پخت نان روی ساج (صفحه چدنی) و انواع کیک شیرینی جات ، کلوچه ، پیتزا  مرغ و ماهی و خیلی از غذاهای دیگر با کیفیتی مناسب و طعمی لذیذ تر ممکن می گردد.


 پخت کلوچه کنجدی

دستور پخت کلوچه کنجدی

  • مواد لازم:

آرد قنادی ۲و ۲/۴ پیمانه ، نشاسته ذرت ۱/۴پیمانه ، تخم مرغ ۲عدد ، ماست شیرین ۳قاشق غذاخوری ، روغن مایع ۳/۴ پیمانه ، وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ، کنجد ۱پیمانه ، پودرقند ۱پیمانه ، نمک ۱/۴قاشق چایخوری ، پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری ، بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری.


  • طرز تهیه کلوچه تنوری:

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه پودرقند و وانیل در کاسه ای مناسب می ریزیم و به مدت ۵دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا حجمش زیاد شود. در اداماه روغن را اضافه و هم می زنیم تا با دیگر مواد مخلوط شود.

در ظرفی جداگانه ماست را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و چند دقیقه کنار می گذاریم تا پف کند و حجمش زیاد شود. سپس آن را به حاوی کاسه تخم مرغ اضافه و مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در این مرحله آرد را با هل مخلوط می کنیم و یک مرتبه الک می کنیم.

حالا آرد را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در پایان مایه کلوچه باید غلظتی شبیه به ماست چکیده داشته باشد. ۲۰ دقیقه داخل تنورگازی قرار می دهیم تا بپزد. پس از اینکه روی کلوچه ها طلایی شد سینی را از تنورگازی خارج و در دمای محیط قرار می دهیم. اگر بخواهیم کلوچه ها را در ظرفی به غیر از سینی تنورگازی بپزید می توانید ظرف مورد نظر را روی صفحه (ساج چدنی) تنورگازی قرار دهیم . در غیر این صورت صفحه چدنی را برداشته و سینی تنورگازی را در جای خود قرار داده و کلوچه ها را می پزیم.

پخت لازانیا در تنورگازی

تنورگازی های 90کالا بهترین گزینه برای پخت انواع نان ، کیک و شیرینی جات ، بریان کردن و انواع دیگر پخت و پز های تنوری می باشند.

 لازانیا در تنورگازی

پخت لازانیا در تنورگازی

  • مواد لازم:

ورق لازانیا 500گرم  گوشت چرخ کرده 400گرم  پیاز 1عدد  فلفل دامه ای 2عدد  قارچ 200گرم  سس کچاب 3قاشق غذاخوری  سس سفید 2قاشق غذاخوری  آویشن به مقدار لازم  کره 25 گرم  نمک و فلفل به مفدار لازم  پنیر پیتزا 25 گرم  آرد 2قاشق غذاخوری  خامه 2قاشق غذاخوری.

  • طرز تهیه لازانیا تنوری:

ابتدا ورقه های لازانیا را در آب جوش قرار می دهیم تا کاملا نرم شود. سپس آنهارا آبکش زیر آب سرد گرفته و یکی یکی دور سبد می چینیم تا بعدا برداشتن آنها راحت باشد. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده گوشت چرخ کرده را در تابه ریخته و به همراه یک و نیم لیوان آب و پیاز خرد شده روی جرارت ملایم اجاق گاز می گذاریم تا گوشت کاملا بپزد. در حین پختن مقداری زرد چوبه و فلفل به آن اضافه می کنیم تا بوی آن گرفته شود.

فارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و با گذاشتن روی حرارت ملایم اجاق گاز آب آن را می گیریم. زمانی که گوشت پخت و آب آن تبخیر شد مقداری روغن اضافه کرده و هم می زنیم و آن را تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی  قارچ و فلفل دلمه ای را به آن اضافه و نمک را هم در حد نیاز و ادویه هایی از جمله دارچین و آویشن که طعم خوبی به لازانیا می دهند اضافه می کنیم تا طعم خوبی بگیرند.

برای تهیه سس بشامل در ظرفی جداگانه کره را با مقداری آرد تفت می دهیم و در حین تفت دادن شیر را کم کم اضافه و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله ای نشود. وقتی مواد به غلظتی مناسب رسید ریختن شیر را قطع می کنیم .برای خوش طعم شدن این سس می توانیم 2قاشق خامه در آخر به آن اضافه کنیم.

ظرف مناسب برای پخت لازانیا در تنورگازی ۹۰کالا می تواند به صورت گرد یا مستطیلی باشد. ظرف را چرب کرده و یک ورقه لازانیا روی آن می چینیم. مقداری از مایه گوشتی لازانیا روی آن قرار می دهیم در این مرحله سس بشامل نیز روی لازانیا می ریزیم. روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم این مرحله را چندبار تکرار می کنیم تا ارتفاع آن نزدیکی لبه ی ظرف بالا بیاید.


حالا وقت روشن کردن تنورگازی ۹۰کالا است هردو شعله ی بالا و پایین تنورگازی را ملایک روشن و شعله پخش کن را در جای خود قرار می ددهیم و ۵دقیقه صبر می کنیم تا تنور کاملا گرم شود سپس از قرار دادن ظرف لازانیا در روی چدن تنورگازی زمان پخت را روی ۳۰ دقیقه تنظیم می کنیم که معمولا پخت لازانیا در تنورگازی ۹۰کالا به ۴۵دقیقه نیاز دارد.

پخت اشترودل تنوری

تنورگازی های ۹۰کالا برای پختن انواع نان های سنتی و محلی ، کیک و شیرینی جات ، بریان کردن مرغ و پخت انواع غذا های کبابی مناسب هستند.

پخت اشترودل تنوری

  • مواد لازم:

تخم مرغ ۲عدد ، خمیرمایه ۱قاشق چایخوری ، شکر ۱قاشق چایخوری ، روغن مایع ۱۰۰گرم ، نمک نصف قاشق چایخوریی ، آرد به مقدار لازم ، گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم ، قارچ ۱پیمانه ، رب گوجه ۱قاشق غذاخوری ، جعفری به مقدار لازم ، پنیر پیتزا ۳قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل به میزان لازم ، شیر ۲پیمانه.


  • طرز تهیه خمیر:

برای تهیه خمیر اشترودل ابتدا یک لیوان شیر ولرم و یک قاشق چایخوری شکر و یک قاشق چایخوری خمیرمایه را در ظرفی مخلوط کرده به مدت ۱۰دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید. سپس ۲عدد تخم مرغ و ۱۰۰گرم روغن مایع را به آن اضافه مخلوط کنید و آرد را کم کم به این ترکیب اضافه کنید.

توجه داشته باشید که آرد را به اندازه ای اضافه کنید که خمیر تهیه شده به کف دستتان نچسبد. خمیر آماده شده را در کاسه ای چرب شده قرار و روی آن سلفون بکشید و در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن افزایش پیدا کن.


  • طرز تهیه اشترودل تنوری:

یک عدد پیاز را پوست کنده ریز خرد کنید کمی روغن را در کف ماهیتابه ریخته صبر کنید تا روغن داغ شود. پیاز را در ماهیتابه بریزید تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده دائما هم بزنید تا گلوله های بزرگ گوشت داخل ماهیتابه نماند.

وقتی سرخ شد نمک و فلفل را اضافه و اجازه بدهید تا گوشت بپزد. یک پیمانه قارچ را ورقه ای خورد کرده داخل ماهیتابه روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا آب آن خارج شود سپپس قابلمه گوشت و پیاز داغ را به آن اضافه و با هم ترکیب می کنیم. کمی جعفری خرد شده را به ماهیتابه حاوی گوشت اضافه و مواد را مخلوط کنید.

مزه این مواد را امتحان کرده و نمک و فلفل را به مقدار کافی به مایه اشترودل اضافه کنید. روی سطح آرد پاشیده شده خمیر را به شکل مستطیل با وردنه باز می کنیم. سپس مایه اشترودل آماده شده را با همراه پنیر پیتزا در یک طرف می ریزیم و طرف دیگر خمیر را روی مواد می گذاریم تا کاملا خمیر روی مواد را بپوشاند.

تنورگازی ۹۰کالا را ۲۰ دقیقه قبل با شعله های کم روشن می کنیم تا گرم شود. در این مرحله خمیری که آماده گرده بودیم را با تخم مرغ رومال کرده و در صورت تمایل کنجد می پاشیم و آن را در سینی تنورگازی که چرب کرده ایم قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم.


اشترودل تنوری

دستور پخت نان شیرمال

تنورگازی های 90کالا وسیله ای مناسب  برای پخت انواع نان های سنتی و محلی ، پیتزا  کیک و شیرینی جات ، بریان کردن و... می باشد.

 پخت نان شیرمال

دستور پخت نان شیرمال

  • مواد لازم:

آرد 400گرم ، شیر نصف لیوان ، آب نصف لیوان ، شکر 120 گرم ، پودر مخمر فوری 1/5 قاشق سوپ خوری ، تخم مرغ 1عدد ، روغن مایع 3/4 پیمانه ، نمک کمی.

  • طرز تهیه نان شیرمال:

خمیرمایه را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم در یک کاسه مخلوط و درب ظرف را می بندیم و کنار می گذاریم تا عمل بیاید. جالا یک کاسه جادار انتخاب و تخم مرغ ها را به همراه شکر ، شیر ولرم و نمک در آن می ریزیم و نصف آرد را به همراه خمیر مایه عمل آمده به کاسه اضافه و خوب مخلوط می کنیم.

در ادامه روغن را اضافه کرده و آرد باقیمانده را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر جمع شده و حالت منسجم پیدا کند. خمیر را 10دقیقه ورز می دهیم و در ظرفی چرب شده قرار می دهیم و روی آن را سلفون می کشیم و در جای گرم حدودا 1ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دوبرابر شود.

حالا خمیر را کمیورز می دهیم تا هواگیری شود. سپس به چونه های 100گرمی تقسیم می کنیم. در این مرحله تنورگازی 90کالا را با حرارت پایین روشن می کنیم تا گرم شود. سپس چونه ها را با وردنه کمی صاف می کنیم و یا به سلیقه خود شکل می دهیم وقتی خمیر ها آماده شد داخل سینی تنورگازی 90کالا می چینیم. رومال کرده و کنجد می پاشیم . سینی را داخل تنورگازی که از قبل گرم کرده بودیم قرار می دهیم . حدود 20 دقیقه زمان نیاز داریم تا نان ها بپزند و طلایی شوند.

(اگر بخواهیم نان ها را در سینی دیگری بپزیم می توانیم سینی موردنظر را روی چدن تنورگازی قرار دهیم. در غیر این صورت چدن تنورگازی را برمی داریم تا حرارت به ته سینی تنورگازی برسد و نان ها به صورت یکنواخت پخته و مغز پخت شود.)

شیرینی آردی ساده

تنورگازی ۹۰کالا کاربرد های چندمنظوره دارد. با این وسیله ی گازسوز می توان انواع نان خانگی و سنتی ، شیرینی ، کیک و پیتزا ، بریان مرغ ، کباب و… را طبخ نمود.

آموزش پخت شیرینی آردی ساده

شیرینی آردی ساده


  • مواد لازم:

آرد قنادی ۳پیمانه ، روغن جامد ۱پیمانه ، پودر قند ۲پیمانه ، بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری ، وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ، آب جوش ۲قاشق غذاخوری ، شکر ۱قاشق غذاخوری ، تخم خرفه برای تزئین.


  • طرز تهیه شیرینی آردی:

روغن جامد را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و پودرقند را درون آن الک می کنیم و این مخلوط را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰دقیقه هم میزنیم تا سفید و خامه ای شود. سپس وانیل را به همراه بکینگ پودر به مخلوط اضافه کرده و آرد را ۳مرتبه الک می کنیم و به تدریج به کاسه اضافه و با نوک انگشت ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نچسبد حاصل شود. در ادامه خمیر را با نوک انگشت به مدت ۵دقیقه ورز می دهیم.

در این مرحله تنورگازی ۹۰کالا را با حرارتی ملایم روشن و شعله پخش کن را هم در جای خود قرار می دهیم تا کاملا گرم شود سپس سینی تنورگازی را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر شیرینی به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد می کنیم. وقتی همه ی خمیر هارا گرد کردیم آنها را با کمی فاصله از هم درون سینی تنورگازی می چینیم. در ادامه شکر را به همراه آب جوش درون کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم تا کاملا حل شود سپس از این مایع به برس روی خمیر ها می مالیمو مقداری تخم خرفه می پاشیم.

حالا سینی را داخل تنورگازی گذاشته و اجازه می دهیمم شیرینی ها به مدت ۵دقیقه با حرارت پایین شعله ی پایینی تنورگازی بپزند سپس حرارت پایین را خاموش و اجازه  می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت شعله ی بالایی تنورگازی که بصورت ملایم روشن کرده ایم بپزند تا روی آنها ترک بخورد.

حالا سینی را از تنورگازی خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شوند. سپس آنها را درون ظرف درون مورد نظرمان می چینیم.

پخت شیرینی سیب و دارچین

تنورگازی 90کالا بهترین وسیله برای پخت انواع نان های سنتی و محلی ، انواع کیک و شیرینی جات و انواع غذا های تنوری و... میباشد.

 پخت شیرینی سیب و دارچین

  • مواد لازم:

سیب 4عدد ، آرد 6پیمانه ، دارچین 1قاشق چایخوری ، ماست 4قاشق غذاخوری ، تخم مرغ 2عدد ، شکر 5قاشق غذاخوری ، پودرقند 1پیمانه ، وانیل 1قاشق چایخوری ، هل 1قاشق چایخوری ، کره 500گرم.

  • آماده کردن مواد اولیه:

کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و 30 دقیقه  در دمای محیط قرار می دهیم. سیب را پوست کنده و با سایز درشت رنده می کنیم. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و زرده را در ظرفی ریخته و برای تهیه شیرینی سیب و دارچین کنار می کذاریم.

  • تهیه مواد میانی شیرینی:

سیب را در کاسه ای میریزیم و پودر هل و دارچین را به آن اضافه و هم می زنیم و کنار می گذاریم.

  • طرز تهیه شیرینی:

زرده تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و با همزن هم می زنیم. وانیل را اضافه کرده و هم هم می زنیم. پودرقند را روی مواد الک کرده با همزن هم میزنیم تا یکدست شود. آرد را کم کم روی مواد می ریزیم و خوب ترکیب می کنیم تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود. در این مرحله از ریختن آرد خودداری می کنیم و با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم تا نرم و یکدست شود. ظرفی را چرب کرده و خمیر را در آن قرار می دهیم و سلفون می کشیم تا خمیر استراحت کند.

تنورگازی 90کالا با شعله های کم روشن می کنیم تا گرم و آماده شود. به اندازه گردو از خمیر بر می داریم و بعد از چند لحظه ورز دادن در دست وسط خمیر را فشار می دهیم تا گودی ایجاد شود. با قاشق مقداری از مواد میانی در گودی گذاشته و از اطراف خمیر را روی مواد میانی می کشیم.

سینی تنورگازی را کمی چرب کرده و شیرینی ها را در سینی می چینیم و به مدت 15 الی 20 دقیقه درون تنورگازی قرار می دهیم. بعد از اینکه پخت و طلایی شد از تنورگازی خارج می کنیم وقتی سرد شد از سینی برمی داریم و کمی پودر قند را روی آن الک می کنیم.


شیرینی سیب و دارچین

تهیه شیرینی پفکی گردویی

تنورگازی 90کالا  ابزاری چندکاره است که حفظ ارزش غذایی ، پخت سریع و با کیفیت ، امکان پخت مرطوب نان و غذا از مزایای آن می باشد. با این دستگاه میتوان انواع نان محلی و سنتی ، کیک و شیرینی جات ، پیتزا ، پخت گردان مرغ ، کباب کردن ، ماهی کبابی و... را طبخ نمود.

تهیه شیرینی پفکی گردویی

  • مواد لازم:

زرده تخم مرغ 3عدد ، پودر قند 1پیمانه ، مغز گردو 1پیمانه ، آرد 2قاشق  مرباخوری ، وانیل به مقدار لازم ، پودر هل به مقدار لازم ، پودر پسته به مقدار لازم.

  • طرز تهیه شیرینی:

ابتدای کار زرده ی تخم مرغ را از سفیده جدا می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم سپس پودر قند را در الک ریخته و روی زرده تخم مرغ الک می کنیم حالا وانیل و پودر هل را به زرده تخم مرغ اضافه و با دور تند همزن برقی هم میزنیم تا مخلوط زرده تخم مرغ کشدار و روشن شود سپس آرد را درون الک ریخته و روی مواد شیرینی الک می کنیم.

در این مرحله مایه شیرینی را به مدت 30 ثانیه هم می زنیم تا باخت آن یکدست شود. در ادامه مغز گردو خشک شده را به مایه شیرینی اضافه و هم میزنیم. حالا شعله پایین تنورگازی 90کالا را با شعله ی ملایم روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه سینی تنورگازی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مقداری مایه شیرینی را با قاشق برداشته و به اندازه دلخواه روی کاغذ روغنی قرار می دهیم سپس سینی تنورگازی را در جای خود قرار داده و به مدت 10 دقیقه درون تنور می پزیم.

وقتی شیرینی ها پخته شد اجازه می دهیم خنک شود و سپس از کاغد روغنی جدا می کنیم.


شیرینی پفکی گردویی

نان لواش خانگی

تنورگازی ۹۰کالا بهترین گزینه برای پختن انواع کیک و شیرینی جات ، پیتزا ، نان های سنتی و انواع غذا های کبابی و… می باشد.

پخت نان لواش خانگی

  • مواد لازم :

آرد ۲لیوان ، شکر ۱قاشق چایخوری ، آب ولرم ۱لیوان ، خمیرمایه ۱قاشق چایخوری ، روغن مایع ۵قاشق غذاخوری ، نمک ۱ قاشق چایخوری.


  • دستور تهیه نان لواش :

ابتدا پودر خمیر مایه ، شکر و نصف لیوان آب را در کاسه می ریزیم و مخلوط کرده ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاید. در کاسه ی بزرگ دیگر آرد را الک می کنیم وسط آرد را حفره ایجاد می کنیم.

سپس مخلوط نمک ، روغن مایع ، خمیر مایه عمل امده و نصف لیوان آب باقی مانده را می افزاییم و مواد را با دست مخلوط کرده و ورز می دهیم تا جایی که خمیر بدست نچسبد. خمیر به دست آمده را وسط کاسه قرار  می دهیم و روی آن را سلفون می کشیم و داخل حوله ضخیم به مدت ۱ساعت در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا استراحت کند.

پس از گذشت ۱ساعت سلفون را برداشته خمیر را کمی ورز می دهیم تا پف آن گرفته شود. روی سطح صافی ارد پاشی شده خمیر را به چند چانه کوچک تقسیم می کنیم در این میان تنورگازی ۹۰کالا را با شعله ی ملایم روشن کرده و شعله پخش کن را در جای خود قرار می دهیم تا تنور گرم و آماده پخت شود. چانه های خمیر را با وردنه به ضخامتی که تمایل داریم و اندازه سنگ شدن تنورگازی مدنظر است با وردنه باز می کنیم.

وقتی تنورگازی خوب گرم شد خمیر را روی چدن تنورگازی قرار می دهیم و اجازه می دهیم خودش بگیرد و کمی پف کند. سپس آن را به آرامی برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز پخته و رنگ بگیرد.


نان لواش خانگی

طرز پخت جوجه کباب تنوری

تنورگازی ۹۰کالا یک وسیله مفید با کاربردی آسان که با آن می توان انواع نان ، کیک و شیرینی جات ، پیتزا ، پخت گردان مرغ بریان ، کباب کردن ، ماهی کبابی و… را با بهترین کیفیت طبخ نمود.

 پخت جوجه کباب در تنورگازی

  • مواد لازم: 

ران مرغ ۱کیلوگرم ، روغن مایع ۱/۲ لیوان ، ماست ۳ قاشق غذاخوری ، سیر ۴حبه ، فلفل سبز به مقدار لازم ، گوجه فرنگی به مقدار لازم ، رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری ، پودر اویشن ۱قاشق چایخوری ، زیره ۱قاشق چایخوری.


  • طرز تهیه:

برای تهیه جوجه کباب ابتدا ران مرغ را به صورت مکعبی و یکسان خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه در کاسه ای جداگانه ماست و روغن مایع را می ریزیم ، حالا پوست سیر را جدا کرده با دندانه های ریز رنده می کنیم و به همراه رب گوجه ، پودر آویشن ، نمک و زیره به ماست اضافه و همزده و به گوشت مرغ اضافه می کنیم هم می زنیم تا گوشت به مواد آغشته شود. روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت چند ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. حالا تنورگازی ۹۰کالا را با شعله ملایم روشن می کنیم تا کاملا گرم شود در ادامه فلفل و گوجه فرنگی را هم به اندازه گوشت مرغ خورد می کنیم. سپس سینی تنورگازی ۹۰کالا را کاغذ روغنی می اندازیم و گوشت مرغ مزه دار شده را به سیخ می کشیم و لا به لای آنها یک گوجه فرنگی و فلفل قرار می دهیم. وقتی همه گوشت ها را به سیخ کشیدیم آنها را درون سینی تنورگازی می چینیم و سینی را داخل تنورگازی قرار می دهیم و اجازه می دهیم جوجه کباب ها به مدت ۲۰دقیقه درون تنور بمانند تا یک طرف آنها پخته شود سپس انها را برمی گردانیم و طرف دیگر انها را به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم.


طرز پخت جوجه کباب تنوری

آموزش پخت نون خرمایی ساده

تنورگازی های 90کالا برای پخت انواع نان ، کیک و شیرینی جات ، پیتزا ، انواع غذا های تنوری و.... مناسب هستند.

آموزش پخت نون خرمایی ساده

  • مواد لازم:

شیر 1پیمانه ، کره 70گرم ، تخم مرغ 2عدد ، شکر 4قاشق غذاخوری، خمیرمایه فوری1قاشق غذاخوری ، آرد 4پیمانه ، زعفران دم کرده 2قاشق غذاخوری ، وانیل 1قاشق چایخوری.

  • مواد میانی شیرینی:

خرمای بدون هسته و پوست 20عدد  مغز گردو 1/2 پیمانه دارچین 1قاشق چایخوری.

  • مواد رومال شیرینی:

شیر 2قاشق غذاخوری  کنجد 2قاشق غذاخوری.

  • طرز تهیه شیرینی نان خرمایی:

ابتدا خمیرمایه فوری را به همراه 1قاشق غذاخوری از شکر و شیر ولرم داخل کاسه کوچک ترکیب کرده درب کاسه را کذاشته و به مدت 10دقیقه کنار می گذاریم. در این مرحله باقیمانده شککر را به همراه یک تخم مرغ و یک سفیده تخم مرغ داخل کاسه مناسب می ریزیم مواد را ترکیب می کنیم. در ادامه خمیر مایه عمل آمده را اضافه و کمی مخلوط می کنیم. حالا زعفران دم کرده و وانیل و کره هم دمای محیط را به کاسه اضافه و مجددا ترکیب می کنیم. در ادامه آرد را کم کم به صورت کنترل شده روی مواد الک کرده و حین اضافه کردن مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. ارد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه می کنیم خمیر را حدود 5دقیقه ورز می دهیم تا یکدست شود. حالا خمیر را درون کاسه چرب شده قرار می دهیم و با سلفون می پوشانیم و به مدت 1ساعت در محیط آشپزخانه استراحت می دهیم. حالا خمیر را به سطح کار آرد پاش شده منتقل می کنیم حالا به اندازه نارنگی از خمیر بر می داریم و با دست باز می کنیم سپس مقداری از مواد میانی در وسط خمیر قرار می دهیم و خمیر را مجددا جمع می کنیم. خمیر را با کف دست کمی باز می کنیم و کناره های آن را با قیچی برش می زنیم تا خمیر شبیه گل شود. در ادامه سینی تنورگازی 90کالا را کاغذ روغنی انداخته خمیر های اماده شده را درون سینی تنور می چینی. روی خمیر ها را با پارچه نمدار می پوشانیم. در این میان تنورگازی 90کالا را با شعله پایین روشن و شعله پخش کن را هم در جای خود قرار می دهیم تا تنور به صورت کامل گرم شود. پس از گذشت 20دقیقه زرده تخم مرغ باقیمانده را با شیر مخلوط کرده روی خمیر ها رومال کرده و مقداری کنجد روی ان می پاشیم. در ادامه سینی را داخل تنورگازی قرار می دهیم. برای پخت شیرینی ها حدود 35 تا 40 دقیقه زمان نیاز است تا کامل بپزنند.

 

آموزش پخت نون خرمایی ساده

پخت شیرینی کشمشی در تنورگازی

برای پخت انواع نان و شیرینی جات ، پیتزا ، انواع غذا های تنوری و… می توانید از تنورگازی ۹۰کالا استفاده کنید.

پخت شیرینی کشمشی در تنورگازی

  • مواد لازم:

آرد قنادی ۲پیمانه کشمش ۱۰۰گرم بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری تخم مرغ ۲عدد وانیل نوک قاشق مرباخوری کره ۱۵۰گرم پودر قند ۱/۵ پیمانه.


  • طرز تهیه:

برای تهیه این شیرینی کره و تخم مرغ را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسد. در ادامه کره کاملا نرم شده را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم و پودر قند را به ان اضافه می کنیم و با همزن برقی حدود ۵دقیقه هم می زنیم تا یکدست شوند و به مایعی سفید و کشدار تبدیل شود در حین همزدن تخم مرغ ها را با فاصله یه دقیقه به کاسه اضافه و مخلوط می کنیم. در اخر وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم در این میان کشمش های تمیز شده را می شوییم و پش از اینکه آب اضافی شان خارج شد به کاسه حاوی مواد اضافه و مواد را مخلوط می کنیم.

سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط و دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود سپس کم کم به مواد داخل کاسه اضافه و با یک قاشق مواد را هم می زنیم تا خمیر شیرینی شکل بگیرد و آرد نیز گلوله نشود. حالا تنورگازی ۹۰کالا را روشن و شعله پخش ککن را نیز در جای خود قرار می دهیم تا گرم شود. سپس کف سینی تنورگازی را چرب می کنیم یا اینکه یک ورق روغنی قرار می دهیم مایع شیرینی را با قاشق برداشته و به شکل گلوله هایی به اندازه گردو روی سینی تنور می چینیم شیرینی ها باید با فاصله از هم روی سینی قرار بگیرند چون هنگام پخت روی سینی تنورگازی باز می شوند و به جای بیشتری نیاز دارند در آخر سینی تنور را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون تنور قرار نی دهیم تا شیرینی ها پخته شوند. زمانی که اطراف شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی آماده هستند. اگر دوست داشتید شیرینی های شما حالتی خشک و ترد و شکننده  اشته باشند باید شیرینی ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون تنورگازی قرار بگیرند.


پخت شیرینی کشمشی در تنورگازی

نحوه پخت شیرینی کره ای

تنورگازی های 90کالا محصولی ایده آل برای پخت انواع نان خانگی و سنتی، شیرینی، کیک و پیتزا و غذا های کبابی و ... می باشد.

نحوه پخت شیرینی کره ای

  • مواد لازم:

آرد 250گرم پودرقند 80گرم کره 200گرم تخم مرغ 1عدد کوچک وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر کاکائو 1قاشق غذاخوری.

  • طرز تهیه:

تنورگازی 90کالا را گرم و کف سینی ان را کاغذ روغنی بگذارید. کره و پودرقند را در کاسه بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود. بعد تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنیدتا تخم مرغ به خورد مواد برود. در آخر هم آرد را روی مواد الک کنید و با قاشق هم بزنید البته نباید زیاد هم بزنید که به روغن بیفتد در این صورت کیفیت ان از دست می رود.

اگر تمایل دارید مدل کاکائویی این شیرینی را هم داشته باشید مواد را دو قسمت کنید و یک قسمت ان را با 1قاشق کاکائو مخلوط آن را اهسته هم بزنید تا یکدست شود. مواد را به اندازه دلخواه فرم داده داخل سینی تنورگازی قرار دهید به مدت 15 الی 20 دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ دهد حرارت دهید. شعله های تنورگازی را با حرارت پایین روشن کرده و شعله پخش کن را هم در جای خود قرار دهید بعد از پخت شیرینی ها باید داخل سینی سرد شود. سپس از سینی جدا کنید تا پودر نشود

نحوه پخت شیرینی کره ای

پخت کیک یزدی در تنورگازی

پخت کیک یزدی در تنورگازی

تنورگازی 90کالا یک محصول خانگی ایده آل برای پخت انواع نان ، کیک ، شیرینی ، کلوچه ، مرغ ، ماهی ، پیتزا و... می باشد.

پخت کیک یزدی در تنورگازی

مواد لازم کیک یزدی:

آرد شیرینی پزی 350 گرم، شکر150 گرم، تخم مرغ 3عدد، عسل 2قاشق، سوپ خوری، ماست چکیده 50 گرم، گلاب 1قاشق غذاخوری، بکینگ پودر 1قاشق چایخوری، روغن مایع نصف پیمانه، نمک 1/4 قاشق چایخوری، پودر هل 1قاشق چایخوری، وانیل کمی.

دستور پخت کیک یزدی:

ابتدا شکر وتخم مرغ را داخل کاسه ای بزرک می ریزیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه عسل را به همراه گلاب، وانیل، بکینگ پودر، ماست، هل و نمک به کاسه اضافه می کنیم و با همزن خوب مخلوط می کنیم سپس نصف روغن مایع را اضافه کرده آرد را دو مرتبه الک کرده و به کاسه اضافه می کنیم. مواد را خوب هم میزنیم تا حالت خمیری بگیرد سپس باقیمانده روغن را اضافه و مجددا مخلوط می کنیم. حالا مایه کیک یزدی اماده است. شعله پایینی تنورگازی 90کالا را با شعله ی ملایم روشن می کنیم تا گرم و آماده شود سپس قالب های کیک یزدی را داخل سینی تنورگازی می چینیم. داخل قالب ها کاغذ مخصوص کیک می اندازیم ودو سوم از حجم قالب ها را با مایه کیک یزدی پر می کنیم و با یک چاقوی کوچک روی مایه کیک علامت ضربدر می زنیم که این کار تاثیر زیادی در پف کیک یزدی دارد. در صورت تمایل می توانید کمی کنجد هم روی مایه کیک بپاشید. حالا سینی را داخل تنورگازی که کاملا گرم شده است قرار می دهیم. کیک ها باید به مدت 20 تا 25 دقیقه درون تنورگازی قرار بگیرند تا بطور کامل پف کنند و در اخر شعله بالایی تنورگازی را به مدت کمی با شعله ی کم روشن می کنیم تا کیک یزدی ها طلایی شود. پس از اینکه کیک ها اماده شد آن ها را از تنورگازی خارج کرده و کنار می گذاریم تا در دمای محیط به طور کامل خنک شوند.

پخت کیک یزدی در تنورگازی

آموزش پخت شیرینی خونگی

آموزش پخت شیرینی خونگی

تنورگازی ۹۰کالا را که مناسب پخت انواع کیک ، شیرینی جات ، پیتزا و مرغ و ماهی می باشد با شعله پایین روشن و قبل از اماده کردن خمیر گرم کنید..

آموزش پخت شیرینی خونگی

مواد لازم:

آرد ۱/۵ پیمانه  شکر ۱/۲ پیمانه ، کره ۱۲۰گرم  شیر۱پیمانه ، تخم مرغ ۲عدد ، پودرقند ۳قاشق غذاخوری ، وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ، بکینگ پودر۱قاشق غذاخوری ، نمک ۱/۴ قاشق چایخوری ، بادام شیرین ۱/۲ لیوان ، پودر ژله ۲بسته.

 

طرز تهیه:

کره را در دمای اتاق تا نرم شود سپس به همراه شکر در کاسه ای مناسب بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود وانیل و تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مایع شیرین بدست آید. ارد و پودر و نمک را مخلوط و چند بار الک کنید. سپس به همراه شیر کم کم به مواد شیرینی اضافه و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید از خمیر تکه هایی به اندازه گردو بردارید و کف دست گرد کنید. کف سینی تنورگازی ۹۰کالا را کاغذ روغنی بگذارید و خمیر هارا در ان قرار داده و سینی تنورگازی را درجای خود قرار داده و فقط با شعله ی پایین که شعله پخش کن را هم در جای خود قرار داده ایم به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید. در آخر شعله ی بالایی تنور را نیز به صورت ملایم و با شعله کم به مدت ۵دقیقه روشن کنید بعد از پخت کنار بگذارید تا خنک شود . سپس داخل شیرینی ها را با این مواد پر کنید و یک بادام نیز روی آن قرار دهید و روی ان را با شیرینی دیگری بپوشانید و ژله را جداگانه در اب جوش حل کنید برای هر بسته ۱لیوانن آب لازم است. شیرینی هارا پس از اتصال به هم داخل شکر بغلتانید تا تمام سطح آن شکری شود و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

 

آموزش پخت شیرینی خونگی

کیک دارچین

کیک دارچین

ابتدای کار تنورگازی ۹۰کالا را روشن کرده و شعله پخش کن را روی شعله پایینی قرار می دهیم تا حرارت به صورت یکسان پخش شود.

کیک دارچین

مواد لازم:

شکر ۱پیمانه ، شیر ۱پبمانه ، آرد ۳پیمانه ، تخم مرغ ۴عدد ، روغن۱/۲ پیمانه ، بکینگ پودر ۲قاشق غذاخوری.


مواد لازم برای شربت کیک:

شکر ۱پیمانه ، آب ۱و۱/۲ پیمانه گلاب کمی ، دارچین برای تزئین به مقدار لازم.

برای درست کردن شربت شکر و آب را مخلوط کرده و روی اجاق گاز می گذاریم تا به مدت ۵دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود در اخر گلاب را اضافه کرده کمی می جوشانیم حرارت را خاموش کرده می گذاریم تا شربت سرد شود.


طرز تهیه مواد کیک:

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را در کاسه ای مناسب با همزن برقی هم می زنیم تا پف کرده و سفت شود سفیده را کنار می گذاریم شکر و زرده را نیز هم می زنیم تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه می کنیم مخلوط کرده آرد و پودر را هم ترکیب کرده کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم همزده و در اخر سفیده را اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم. قالب کیک را چرب کرده و مواد را می ریزیم و روی چدن تنورگازی ۹۰کالا که با شعله پایین روشن کرده بودیم به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم. وقتی کیک اماده شد می گذاریم تا سرد شود بعد داخل همان قالب به صورت تیکه های لوزی برش زده و شربت را کم کم روی کیک می ریزیم و در اخر با پودر دارچین ان را تزئین می کنیم.

 

کیک دارچین

کیک اسفناج

تنورگازی ۹۰کالا علاوه بر پخت انواع کیک و شیرینی جات توانایی گرم کردن و یا گریل کردن انواع غذا ها از جمله مرغ، گوشت، ماهی و سبزیجات را نیز دارد.

کیک اسفناج

  • مواد لازم:

تخم مرغ ۳عدد ، شکر ۱پیمانه ، روغن مایع ۱/۲ پیمانه ، اسفناج خرده شده ۱پیمانه ، شیر ۱پیمانه ، بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری ، ماست ۱پیمانه.

اگر این کیک را به صورت خامه ای دوست داشتید از خامه قنادی استفاده کنید و یا اینکه با ۳لیوان شیر ، ۳قاشق غذا خوری آرد ، ۲قاشق غذاخوری شکر ، کره و گلاب به مقدار لازم به روش فرنی درست کرده و به جای خامه قنادی برای لایه کیک و تزئین از ان می توانید استفاده کنید.قبل از تهیه مواد کیک تنورگازی ۹۰کالا را با شعله ی پایین روشن کرده تا آماده پخت باشد. شعله پخش کن را هم روی شعله ی پایین قرار می دهیم.


  • طرز تهیه مواد کیک:

ابتدا تخم مرغ، شکر را در کاسه ای مناسب با همزن برقی خوب هم میزنیم تا سفید شده و پف کند. سپس روغن را اضافه کرده  آرد و پودر را با هم الک کرده اضافه می کنیم. قالب را چرب کرده و کمی آرد زده مواد را می ریزیم و روی چدن تنورگازی ۹۰کالا به مدت ۴۵ دقیقه که فقط شعله پایینی با شعله پایین روشن کرده بودیم گذاشته و می پزیم. بعد از سرد شدن کیک را از وسط برش زده لای ان را خامه می مالیم رویش را هم با خامه تزئین می کنیم.

کیک اسفناج

کیک وانیلی

قبل از شروع کار ابتدا تنورگازی ۹۰کالا را که وسیله ای پرکاربرد و مناسب برای پخت انواع کیک و شیرینی ، پیتزا ، نان و …مناسب می باشد با شعله ی کم روشن می کنیم تا گرم و آماده پخت شود.

 کیک وانیلی

  • طرز تهیه:

شیر ۱و ۱/۲ پیمانه ، شکر ۲پیمانه ، روغن مایع ۱ پیمانه ، تخم مرغ ۵عدد ، آرد ۴پیمانه ، وانیل کمی ، بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری سرپر.


  • طرز تهیه:

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده در کاسه ای مناسب سفیده را با ۱پیمانه شکر تا حد سفت شدن با هم زن برقی هم میزنیم  و زرده را با باقیمانده  شکر تا حد کرم رنگ شدن همزده سپس وانیل را اضافه روغن را هم اضافه کرده هم میزنیم. حالا شیر را افزوده همزده آرد را هم با بکینگ پودر مخلوط کرده در چند مرحله به مواد قبلی اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله همزن برقی را خاموش کرده و از چنگال استفاده می کنیم مواد را داخل قالب کیک که کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم کمی از مواد را با کاکائو مخلوط کرده و روی کیک را تزئین می کنیم و قالب کیک را روی چدن تنورگازی ۹۰کالا که فقط شعله پایینی ان را که با حرارت پایینی وشعله ی کم روشن کرده و شعله پخش کن را هم در جای خود قرار داده ایم گذاشته و به مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت می پزیم.

 

 کیک وانیلی

نحوه پخت کیک شکلاتی

برای پخت انوع کیک و شیرینی جات و پیتزا می توانید از تنورگازی های برند ۹۰کالا که محصولی عالی و با کیفیت و پختت بسیار بالا دارد استفاده کنید.

نحوه پخت کیک شکلاتی

  • مواد لازم:

کره ۲/۳ پیمانه ، شکر ۱و ۲/۳ پیمانه ، تخم مرغ ۳عدد ، آرد ۲پیمانه ، پودر کاکائو ۲/۳ پیمانه ، نمک ۱قاشق چایخوری ، شیر ۱و ۱/۳ پیمانه.

برای پخت کیک ابتدا شعله پایینی تنورگازی را با شعله کم روشن و شعله پخش کن را هم درجای خود قرار می دهیم.


  • طرز تهیه :

در کاسه مناسب کره و شکر را با هم زن برقی به حدی که نرم و خامه ای هم میزنیم تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هربار با همزن خوب هم میزنیم. ارد و کاکائو و نمک را با هم ترکیب کرده مقداری از مخلوط آرد را اضافه و با همزن هم بزنید سپس مقداری شیر را اضافه کنید این کار را تا تمام شدن هردو انجام دهید. مخلوط را خوب هم بزنید تا لطیف و یکدست شود. خمیر را داخل ظرفی با ارتفاع کم و پهنای زیاد استفاده کنید و ظرف کیک را درون چدن تنورگازی به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار داده تا بطور کامل بپزد. برای تست کردن ان یک خلال دندان را در کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است کیک را پس از پخت کامل روی تور شیرینی پزی قرار دهیدو وقتی خنک شد روی آن را با پودر شکر یا خاخمه شکلاتی تزئیین کنید.

 

نحوه پخت کیک شکلاتی

نحوه پخت شیرینی نخودچی

از تنورگازی ۹۰کالا می توان برای پخت انواع شیرینی جات و نان و پیتزا استفاده کرد.

نحوه پخت شیرینی نخودچی

  • مواد لازم:

آرد نخود ۷۵۰ گرم ، روغن جامد ۳۰۰گرم ، پودرقند ۳۰۰گرم ، پودر هل ۱قاشق چای خوری.

روغن را با پودر قند کاملا همزده تا پوک شود و حجم آن دوبرابر شود. پودر هل را اضافه و آرد نخود را هم کم کم اضافه نموده خمیر را خوب ورز می دهیم بهتر است خمیر مایه ۱۲ ساعت استراحت کند اگر خمیر برای قالب زدن آماده نبود از چرخ گوشت رد می کنیم تا خمیر لطیفی بدست آید. برای خمیر نخودچی نباید از زرده تخم مرغ یا گلاب استفاده کرد چون خمیر بعد از پخت ترک می خورد خمیر را به قطر ۱سانت باز می کنیم و به صورت دلخواه قالب می زنیم سینی تنورگازی را کاغذ روغنی می اندازیم و شیرینی هارا در آن می چینیم.

شعله پایینی تنورگازی ۹۰کالا را ۱۵ دقیقه قبل از پخت با شعله پایین و حرارت ملایم زوشن و شعله پخش کن را هم در جای خود قرار داده سپس شیرینی نخودچی را به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه داخل تنورگازی می پزیم. شیرینی بعد از پخت باید کاملا داخل سینی سرد شود سپس از سینی جدا کنید اگر به صورت داغ جدا کنید پودر می شود.


نحوه پخت شیرینی نخودچی

طرز تهیه پیراشکی حلزونی

تنورگازی ۹۰کالا برای پخت انواع کیک و شیرینی جات، پیتزا و غذا های کبابی مناسب می باشد.

طرز تهیه پیراشکی حلزونی

  • مواد لازم:

شیر ولرم ۲/۵ لیوان ، تخم مرغ ۲عدد ، خمیرمایه ۲قاشق غذاخوری ، روغن مایع ۲/۳ لیوان ، وانیل کمی ، نمک کمی ، آرد مقدار لازم .


  • مواد لازم لایه میانی پیراشکی:

شیر ۲/۵ لیوان ، آرد ۷قاشق غذاخوری ، شکر ۷ قاشق غذاخوری ، گلاب کمی.

مواد میانی پیراشکی را قبل از پخت پیراشکی می پزیم تا سرد شود.


  • طرز تهیه مواد میانی پیراشکی:

آرد و شکر را مخلوط کرده و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا مواد گلوله نشود سپس آن را روی حرارت ملایم مدام هم می زنیم تا غلیظ شود. در آخر گلاب را اضافه کرده کمی هم زده و شعله را خاموش می کنیم.


  • طرز تهیه پیراشکی:

ابتدا شیر ولرم را با ۲قاشق خمیر مایه و ۲قاشق شکر مخلوط و به مدت ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاید. در ظرف مناسب دیگری ۲عدد تخم مرغ  روغن مایع  وانیل  نمک و باقیمانده شکر مخلوط کرده و بعد مخلوط شیر و خمیر ماسه عمل آمده را اضافه کرده و هم می زنیم آرد را کم کم اضافه می کنیم خمیر باید شل باشد.

خمیر را چرب کرده و داخل کاسه مناسب به مدت ۲ساعت استراحت می دهیم. وقتی خمیر استراحت کرد و حجم آن دوبرابر شد ان را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با وردنه به قطر ۱ سانت باز می کنیم و آن را به صورت نواری به ۶ قسمت مساوی و مواد میانی را با قیف روی خمیر نواری می ریزیم و یک طرف خمیر را روی دیگر آن تا کرده و لبه های آن را با دست فشار می دهیم تا مواد بیرون نریزد. خمیر ها را رول کرده و داخل سینی تنورگازی چرب شده می چینیم و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم. در این میان تنورگازی را با حرارت ملایم روشن کرده و شعله پخش کن را هم در جای خود قرار می دهیم تا تنورگازی گرم و اماده پخت باشد. خمیر ها را با زرده تخم مرغ و کنجد رومال کرده و داخل تنورگازی با شعله و حرارت ملایم به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می پزیم.

 

طرز تهیه پیراشکی حلزونی

طرز تهیه نان شیرمال

تنورگازی ۹۰کالا را ۱۵ دقیقه قبل از پخت به صورت ملایم روشن کرده و شعله پخش کن را در جای خود قرار می دهیم تا تنورگازی کاملا گرم شود.

طرز تهیه نان شیرمال

  • مواد لازم:

آرد سفید ۶لیوان ، شیر ولرم ۲لیوان ، خمیر ۲قاشق غذاخوری ، نمک ۲قاشق مرباخوری ، تخم مرغ ۲عدد  کره ۱۰۰گرم ، شکر ۱قاشق غذاخوری ، کنجد برای رومال.


  • طرزتهیه نان شیرمال:

ابتدا برای اماده کردن خمیرمایه شیر را به همراه شکر و پودر خمیر مایه فوری داخل یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقهدر جای گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید. سپس آرد را به همراه نمک و کره نرم شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم حالا خمیرمایه و آب ولرم را اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم وقتی وقتی خمیر جمع شد با دست ورز می دهیم خمیر باید چسبندگی کمی داشته باشد. مراقب باشیم بیش از حد سفت نشود که نان ها بعد از پخت سفت و خشک می شوند بعد ازاینکه ۱۰ دقیقه خمیر را با دست ورز دادیم در ظرف گود و جادار چرب شده قرار داده و روی آن را پوشانده و به مدت ۲ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا حجم آن دوبرابر شود. بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد آن را روی سطح کار با دست چرب کمی ورز می دهیم تا پفش بخوابد. سینی تنورگازی را چرب کرده و خمیر هارا به صورت سلیقه ای به صورت نان های کوچک یا در صورت تمایل قالب می زنیم قطر خمیر در هر صورت باید ۱ سانتی متر باشد. درضمن حالت خمیر را با دستمال حرارتی می پوشانیم و ۳۰ دقیقه دیگر استراحت می دهیم بعد ازاینکه خمیر استراحت کرد روی خمیر را با زرده تخم مرغ و مقداری کنجد رومال می کنیم . سپس خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه درون تنورگازی قرار می دهیم تا نان شیرمال اماده شود.


 

طرز تهیه نان شیرمال

طرز تهیه باقلوا خونگی

تنورگازی ۹۰کالا بهترین وسیله برای پخت انواع کیک و شیرینی جات ، پیتزا و نان خانگی و… می باشد.

طرز تهیه باقلوا خانگی

  • مواد لازم شربت باقلوا:

شکر ۲ لیوان ، آب ۱/۵ ، آب لیمو ترش ۱قاشق غذا خوری ، زعفران دم کرده ۱قاشق غذا خوری غلیظ ، هل ۴عدد.

برای تهیه شربت باقلوا ایتدا شکر را به همراه آب داخل قابلمه ریخته روی حرارت قرار داده تا شکر به طور کامل حل شده و شربت به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کرده کرده اجازه میدهیم شربت به قوام برسد آماده شود وقتی اطراف شربت قل زد زعفران و هل را اضافه و ۱۵ دقیقه دیگر می جوشانیم سپس آب لیمو ترش را اضافه و شربت را از روی حرارت برمبداریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.


  • مواد لازم باقلوا:

خمیر مخصوص باقلوا ۱ بسته ، مغز گردو پوره شده ۲۰۰ گرم ، کره ۲۰۰ گرم ، روغن مایع ۱۰۰ گرم .

برای تهیه باقلوا ابتدا خمیر مخصوص را به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی آن را می پوشانیم تا خشک نشود کره را به روش بن ماری ذوب کرده با روغن مایع مخلوط کرده درون یک کاسه به همراه قلمو کنار دستمان قرار می دهیم حالا دو ورقه به هم چسبیده را از خمیر باقلوا را برداشته روی آن با قلمو کرده ذوب شده می ریزیم و روی آن مقداری مغز گردو پودر شده می پاشیم حالا یک سیخ چوبی را ابتدای خمیر قرار داده و خمیر را دور سیخ می پیچیم سپس بالا و پایین خمیر لوله شده را به سمت وسط سیخ چوبی جمع می کنیم تا خمیر چروک دار شود حالا سیخ را بیرون کشیده و خمیر را داخل سینی تنورگازی می چینیم وقتی تمام باقلوا ها را آماده کردیم باقی مانده کره آب شده را روی باقلوا ها می مالیم.

بهتر است شعله پایینی تنورگازی ۹۰کالا را که برای پخت انواع کیک و شیرینی  پیتزا و باقلوا عالی هست ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ملایم روشن و شعله پخش کن را هم روی شعله قرار دهیم تا تنورگازی به طور کامل گرم شود حالا باقلوا هارا به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه درون تنورگازی قرار می دهیم و صبر می کنیم باقلوا ها طلایی شود اگر رویه بعد از پهت طلایی نشد حتما شعله بالایی را هم برای چند دقیقه روشن کنید و صبر کنید تا باقلوا ها طلایی شوند سپس از تنور خارج کرده و صبر می کنیم تا  از حرارت بیفتد.

در این مرحله شربت خنک شده را روی باقلوا ها می ریزیم و اجازه می دهیم ۱ تا ۲ساعت در دمای محیط بماند تا شربت کاملا جذب باقلوا ها شود.

 

طرز تهیه باقلوا خانگی

طرز تهیه تیتاب خونگی

قبل از شروع کار شعله ی پایینی تنورگازی ۹۰کالا را که برای پخت انواع کیک و شیرینی جات کاربردد دارد با حرارت ملایم روشن می کنیم تا پخت با کیفیت تری داشته باشیم.

طرز تهیه تیتاب خونگی

  • مواد لازم:

تخم مرغ ۳عدد  روغن مایع یک چهارم لیوان  شیر نصف لیوان  آرد سفید شیرینی یک و نیم لیوان  شکر نصف لیوان  پودر کاکائو ۱ قاشق عذا خوری  بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری  وانیل نوک قاشق چایخوری  شکلات صبحانه  خامه شکلاتی.

  • طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید و وانیل و شکر را به آن اضافه کنید سپس با دور تند هم زن برقی آنقدر تخم مرغ ها و شکر را هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود در مرحله بعد روغن را به مواد اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید سپس شیر ولرم را به این مخلوط اضافه کنید ۳۰ ثانیه دیگر مواد را با هم زن برقی هم بزنید آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید سپس کم کم و طی ۳ مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با قاشق یا لیسک از یک جهت هم بزنید ۳ قاشث از مایه کیک را داخل یک کاسه کوچک بریزید و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و هم بزنید حالا مایه کاکائویی را داخل قیف بریزید ۱ قالب مستطیل با ابعاد حدود ۲۰ در ۳۰ را انتخاب کنید کف قالب را چرب و کاغذ روغنی پهن کنید حالا مایه کیک میریزیم و روی آن را کاملا صاف کنید حالا مایع کاکائو را با قیف به صورت مورب دال بوری یا به شکل دلخواه روی مواد داخل قالب بریزید و سینی را روی چدن تنورگازی قرار داده و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید بعد از پخت شعله بلایی تنورگازی را هم با شعله کم به مدت ۵ دقیقه روشن کنید تا روی کیک هم طلایی شود.

 

طرز تهیه تیتاب خونگی