دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی

دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی
امروزه نان را بیشتر از دکان نانوایی خریداری می کنند.
هر چند که چه در شهر و چه در روستا خانواده هایی هستند که نان را در تنور خانگی می پزند و آن را به نانهای غیر خانگی ترجیح می دهند.
در برخی نواحی استان اردبیل ، نانی پخته می شود که به آن ساج چوره گی می گویند که در آن از یک ورقه دایره ای شکل به نام ساج استفاده می کنند که به مراتب پخت نان بر روی آن آسانتر است و نان حاصله نیز از طعم و رنگ طبیعی و دلپذیرتری برخوردار هستند.
نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه فلزی دوار به نام ساج پخته می شود.
این نان به گونه و اندازه های مختلف در میان مردم آذربایجان ، کردستان ، کرمانشاه ، لرستان ، ایلام و خوزستان پخته می شود.
تلفن سفارش تنور09372127044
ارسال به همه نقاط کشور
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.