طرز تهیه پیتزا خانگی

قبل از شروع کار تنورگازی خانگی ۹۰کالا را که برای پخت انوع کیک و پیتزا و خیلی چیز های دیگر عالی هست با حرارت ملایم روشن می کنیم تا برای پخت پیتزا آماده باشد.

طرز تهیه پیتزای خانگی

  • مواد لازم برای تهیه خمیر فوری:

آرد قنادی ۲ لیوان  ماست ۱ لیوان  پودر کیک ۲ قاشق مربا خوری  نمک ۲ قاشق چایخوری.

  • مواد روی پیتزا:

سینه مرغ پخته و خورد شده : ۲لیوان  پنیر پیتزا ۲ لیوان  قارچ ۳۰۰ گرم  فلفل دلمه ای ۱ عدد  پودر آویشن ۲ قاشق مربا خوری  سس کچاب به میزان لازم.

  • طرز تهیه پیتزا:

برای شروع کار آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط کرده کنار می گذاریم. ماست را داخل کاسه مناسب می ریزیم و هم می زنیم آرد را کم کم اضافه می کنیم به حدی که خمیر به دست نچسبد. کف سینی تنورگازی را کف قالب پهن و با دست کاملاصاف می کنیم .اندازه ۲ قاشق سس کچاب روی خمیر می زنیم و با لیسک روی سطح خمیر پخش می کنیم سپس سینه مرغ را روی سطح خمیر پخش می کنیم قارچ ها را خورد کرده و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود سپس روی لایه ی مرغ می چینیم و در آخر فلفل دلمه ای خورد شده را روی پیتزا می چینیم در آخر پنیر پیتزا را روی تمام سطح پیتزا ریخته و پودر آویشن را روی پنیر می پاشیم حالا سینی تنورگازی را در جای خود قرار داده شعله پخش کن را هم روی شعله های پایینی گذاشته و با حرارت ملایم به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه در تنورگازی می پزیم.

 

طرز تهیه پیتزای خانگی 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.