نحوه پخت شیرینی کره ای

تنورگازی های 90کالا محصولی ایده آل برای پخت انواع نان خانگی و سنتی، شیرینی، کیک و پیتزا و غذا های کبابی و ... می باشد.

نحوه پخت شیرینی کره ای

  • مواد لازم:

آرد 250گرم پودرقند 80گرم کره 200گرم تخم مرغ 1عدد کوچک وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر کاکائو 1قاشق غذاخوری.

  • طرز تهیه:

تنورگازی 90کالا را گرم و کف سینی ان را کاغذ روغنی بگذارید. کره و پودرقند را در کاسه بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود. بعد تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنیدتا تخم مرغ به خورد مواد برود. در آخر هم آرد را روی مواد الک کنید و با قاشق هم بزنید البته نباید زیاد هم بزنید که به روغن بیفتد در این صورت کیفیت ان از دست می رود.

اگر تمایل دارید مدل کاکائویی این شیرینی را هم داشته باشید مواد را دو قسمت کنید و یک قسمت ان را با 1قاشق کاکائو مخلوط آن را اهسته هم بزنید تا یکدست شود. مواد را به اندازه دلخواه فرم داده داخل سینی تنورگازی قرار دهید به مدت 15 الی 20 دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ دهد حرارت دهید. شعله های تنورگازی را با حرارت پایین روشن کرده و شعله پخش کن را هم در جای خود قرار دهید بعد از پخت شیرینی ها باید داخل سینی سرد شود. سپس از سینی جدا کنید تا پودر نشود

نحوه پخت شیرینی کره ای

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.