طرز پخت جوجه کباب تنوری

تنورگازی ۹۰کالا یک وسیله مفید با کاربردی آسان که با آن می توان انواع نان ، کیک و شیرینی جات ، پیتزا ، پخت گردان مرغ بریان ، کباب کردن ، ماهی کبابی و… را با بهترین کیفیت طبخ نمود.

 پخت جوجه کباب در تنورگازی

  • مواد لازم: 

ران مرغ ۱کیلوگرم ، روغن مایع ۱/۲ لیوان ، ماست ۳ قاشق غذاخوری ، سیر ۴حبه ، فلفل سبز به مقدار لازم ، گوجه فرنگی به مقدار لازم ، رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری ، پودر اویشن ۱قاشق چایخوری ، زیره ۱قاشق چایخوری.


  • طرز تهیه:

برای تهیه جوجه کباب ابتدا ران مرغ را به صورت مکعبی و یکسان خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه در کاسه ای جداگانه ماست و روغن مایع را می ریزیم ، حالا پوست سیر را جدا کرده با دندانه های ریز رنده می کنیم و به همراه رب گوجه ، پودر آویشن ، نمک و زیره به ماست اضافه و همزده و به گوشت مرغ اضافه می کنیم هم می زنیم تا گوشت به مواد آغشته شود. روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت چند ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. حالا تنورگازی ۹۰کالا را با شعله ملایم روشن می کنیم تا کاملا گرم شود در ادامه فلفل و گوجه فرنگی را هم به اندازه گوشت مرغ خورد می کنیم. سپس سینی تنورگازی ۹۰کالا را کاغذ روغنی می اندازیم و گوشت مرغ مزه دار شده را به سیخ می کشیم و لا به لای آنها یک گوجه فرنگی و فلفل قرار می دهیم. وقتی همه گوشت ها را به سیخ کشیدیم آنها را درون سینی تنورگازی می چینیم و سینی را داخل تنورگازی قرار می دهیم و اجازه می دهیم جوجه کباب ها به مدت ۲۰دقیقه درون تنور بمانند تا یک طرف آنها پخته شود سپس انها را برمی گردانیم و طرف دیگر انها را به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم.


طرز پخت جوجه کباب تنوری

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.